Reactie Coucke zijn officiële intrede nog niet voor direct: "Er zijn hier de laatste maanden niet de beste beslissingen genomen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 5 reacties
Coucke zijn officiële intrede nog niet voor direct: "Er zijn hier de laatste maanden niet de beste beslissingen genomen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De intrede van Marc Coucke bij Anderlecht is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Gedurende de hele match waren de camera's op hem gericht. Maar officieel is het allemaal nog niet. Het zal nog een paar weken duren voor de sleutels van het Constant Vanden Stock-stadion van hand wisselen.

Het was nog niet de laatste thuismatch van Roger Vanden Stock als voorzitter, dat werd ons vandaag ook bevestigd. De officiële machtsoverdracht zal waarschijnlijk zelfs na de reguliere competitie gebeuren.

"Ik moet nog enkele weken wachten voor ik mijn stempel mag drukken en beslissingen mag nemen", aldus Coucke zelf. "Op dit moment zit ik in niemandsland. Ik ben geen voorzitter van Oostende, noch van Anderlecht. Ik kan op dit moment enkel rondkijken en analyseren."

Niet de geduldigste

Coucke ging ook even verder in op de financiële situatie. "Ik vraag nog even geduld. Maar financieel zijn hier enorme mogelijkheden", ontkende hij de berichten. "Maar er zijn de laatste maanden niet de beste beslissingen genomen. Daarom misschien ook dat ik de club kon kopen. Er is veel werk, maar dat gaat niet op één dag gebeurd zijn. Maar wie me kent, weet ook dat ik niet de geduldigste ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties