Eerste (competitie)zege van Club in meer dan een maand overschaduwd door ambras in spionkop, misnoegde sfeergroep reageert

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 21 reacties
Eerste (competitie)zege van Club in meer dan een maand overschaduwd door ambras in spionkop, misnoegde sfeergroep reageert
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 2-1 zege tegen KV Kortrijk deed bijzonder veel deugd bij Club Brugge en z'n fans, maar de verlossende driepunter in de West-Vlaamse derby werd overschaduwd door opstootjes in de sfeervolle noordtribune. En dat was heus niet de eerste keer.

Sfeergroep 'North Fanatics 2013' is de incidenten in de verbaal immer sterk aanwezige spionkop meer dan beu en pakt op Facebook uit met een opvallende boodschap/getuigenis. Zo krijgen we inzicht in wat er al een tijdje sluimert in vak 213 van de noordtribune (achter een van de doelen).   

"Het is al een paar jaar aan de gang. Er zijn eigenlijk nooit problemen, behalve met een groepje Limburgers dat achter ons staat of wat verderop. Een groepje dat al meerdere jaren verbaal en non-verbaal provoceert, dat niet zo goed tegen bier kan en maar al te graag het internet vol schrijft met leugens. Het is vooral ook een groepje dat heel graag volle pinten over andere mensen (leeg)giet." Lees hieronder het volledige betoog van de aan de alarmbel trekkende 'North Fanatics'! 

aaa

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties