? De 'Wasico' in de tribunes: Beverse bezoekers openen met vuur, maar het Lokerse muurtje trekt aan het langste eind

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 11 reacties
? De 'Wasico' in de tribunes: Beverse bezoekers openen met vuur, maar het Lokerse muurtje trekt aan het langste eind

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zelfs de oerbelangrijke derby van het Waasland kon amper 4.800 supporters naar Daknam lokken, maar dat kon het feestje van degenen die wél aanwezig waren niet dempen. De sfeer zat op en top van voor de aftrap tot na het laatste fluitsignaal.

Lokeren-Waasland-Beveren liep vorig seizoen nog serieus uit de hand en moest zelfs stilgelegd worden door de razernij in de hoek van het bezoekersvak (lees hier meer).

Nu zat de sfeer daar gelukkig wel goed, met zingen en springen van begin tot eind (of toch tot minuut 85). De opkomst van de spelers was een indrukwekkend momentje, heel Daknam in rook gehuld.

Maar net daarnaast, in de spionkop van Lokeren achter datzelfde doel, was het feest achteraf stukken groter. Sporting behaalde zijn eerste zege van het seizoen en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Iedereen met de armen op elkaars schouders, zowel de spelers als de supporters, schreeuwden de longen uit hun lijf. Het bovenhangende spandoek met 'Wij zijn van Lokeren!' kon niet beter geplaatst zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties