Reactie Kansloze Roef stond erbij en keek ernaar: "Prachtige goal"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 1 reacties
Kansloze Roef stond erbij en keek ernaar: "Prachtige goal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davy Roef leek na een beresterke prestatie met een clean sheet op de bus te stappen in Lokeren, tot Omri-Ben Harush hem toch kon verschalken met een schitterend afstandsschot in de kruising. "Weinig aan te doen", zuchtte de Beverse doelman.

"Hij kreeg iets te veel ruimte, mocht een plekje uitkiezen en trapte dan recht in de winkelhaak. Prachtige goal", gaf de kansloze Roef achteraf toe. "Ik moest vooral werken op voorzetten en afgeweken ballen, maar weinig schoten op doel. Dat maakt het nog eens zo zuur dat die ene bal vijf minuten voor het einde dan toch binnengaat."

Het was zo’n match waarin de ploeg die eerst scoorde ook zou winnen - Davy Roef

Zonde voor Waasland-Beveren, want ondanks vlagen van goed voetbal blijft het verweesd achter met 3 op 18. "We tonen niet genoeg lef. We weten wel dat we niet zoveel kansen gaan creëren als vorig seizoen, maar we kunnen toch wel beter. Sommige jongens zullen moeten opstaan. De tactiek hebben we, maar niet de kwaliteit", analyseerde Roef.

"We hebben nu twee weken om aan de automatismen te werken. Het wordt wel stilaan tijd dat die gaan beginnen komen, want zo kan het niet blijven duren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties