Reactie Olivier Deschacht geeft critici ongelijk en blijkt meteen meerwaarde voor Lokeren: "Tja, dat is mijn karakter hé"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 18 reacties
Olivier Deschacht geeft critici ongelijk en blijkt meteen meerwaarde voor Lokeren: "Tja, dat is mijn karakter hé"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dé verrassing van Lokeren: Olivier Deschacht meteen in de basis. De 37-jarige ancien was nog maar pas aangekomen op Daknam en hielp zijn nieuwe club met een beresterke prestatie meteen aan de eerste zege van het seizoen in de Wase derby.

Olivier Deschacht had amper twee trainingen en een beloftenmatch in de benen, maar van een gebrek aan matchritme was totaal niets te zien. Hij heerste in het hart van de Lokerse defensie en liep werkelijk overal. 

"Tja, dat is mijn karakter hé. Doseren is niets voor mij, ik moet altijd alles geven", verklaarde Deschacht achteraf. "Al had ik zelf niet verwacht dat ik nu al een volledige match zou spelen. Toegegeven, ik had ook twijfels over mijn fysieke paraatheid, maar ik heb me toch kunnen bewijzen."

Zijn inbreng bracht duidelijk iets nieuws in de ploeg. "De trainer had me ook gevraagd om te voetballen en niet achteruit te kruipen. De vorige twee wedstrijden zag ik Lokeren dat wel doen, terwijl ik het bij Anderlecht gewend was om aan de middenlijn te verdedigen. Dat heb ik nu ook proberen overbrengen." Als de eerste wedstrijd een indicatie was, duidelijk een serieuze versterking voor Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties