OHL-coach Pearson na nieuwe blamage: "Op een bepaald moment staat ook mijn positie ter discussie"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Mechelen
| 2 reacties
OHL-coach Pearson na nieuwe blamage: "Op een bepaald moment staat ook mijn positie ter discussie"
Foto: © photonews

Hekkensluiter in 1B Oud-Heverlee Leuven verkeert in een woelige periode na een pijnlijke 1 op 18. Bij de fans is coach Nigel Pearson kop van Jut.

Ook vrijdagavond in het AFAS stadion van Mechelen weergalmde 'Pearson out' maar al te vaak. En dat al voor de zoveelste wedstrijd op rij. Na de verloren match in en tegen Tubeke zat Pearson al eens samen met de Thaise top van het bestuur, maar voorlopig krijgt de ex-coach van Leicester City nog steeds het vertrouwen. 

"Op een bepaald moment staat ook mijn plek natuurlijk ter discussie, maar ik kan niet zeggen of het bestuur nerveus wordt", reageerde Pearson na 3-0 verliespartij in Mechelen. "Ik zit al lang in het voetbal en ik ben erg realistisch, maar ik ben niet iemand die excuses zoekt of gemakkelijk opgeeft."

Geen vertrouwen bij spelers

"Het wordt zaak om hard te werken. Er zitten veel betere prestaties in deze ploeg, daar ben ik zeker van, maar heel wat spelers zitten met een vertrouwenscrisis. Er is geen makkelijke oplossing voor, maar we moeten gewoon hard blijven werken", besluit Pearson. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties