Veljkovic belde honderden keren met Delferière, tientallen keren met Vertenten

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Veljkovic belde honderden keren met Delferière, tientallen keren met Vertenten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Delferière hing naar verluidt honderden keren aan de lijn met Dejan Veljkovic in de periode dat de telefoon van de Servische makelaar afgetapt werd door de speuders. Met Vertenten belde hij enkele tientallen keren.

Dat weet Het Laatste Nieuws. Delferière hing dagelijks meerdere keren aan de lijn met de makelaar. Het ging vaak over koetjes en kalfjes, als echte vrienden: de ziekenhuisopname van de dochter van Delferière, zijn knieblessure en het voetbal.

Delferière geeft Veljkovic ook informatie over wie welke wedstrijd fluit het komende weekend. "Verbist houdt het deze keer precies lang geheim", wordt genoteerd door de speurders die de lijn aftapten. Veljkovic doet in die periode een pak voorstellen aan Delferière, waar de scheids niet altijd op in ging.

Weekendje Belgrado, mooie job...

Zo vroeg Veljkovic of Delferière misschien geld moest lenen bij hem toen er iets was met zijn bankrekening. Delferière zou gezegd hebben dat het niet nodig was. Ook stelde Veljkovic voor om een weekendje naar Belgrado te gaan, met de vrouwen.

Ook vraagt Veljkovic of hij een grote tv moet kopen voor Delferière. Die weigert. Omdat hij al een heel grote tv heeft. Een nieuwe koffiemachine dan maar? Volgens onze informatie pruttelt Delferière tegen. Dat doet hij volgens de info van Het Laatste Nieuws niét als Veljkovic hem een zoveelste keer vertelt dat hij een mooie job voor na zijn scheidsrechterscarrière zal regelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties