Reactie Yves Vanderhaeghe komt terug op relatie met fans, het grote werkpunt van KV Kortrijk én heeft lof voor ex-ploeg KV Oostende

Yves Vanderhaeghe komt terug op relatie met fans, het grote werkpunt van KV Kortrijk én heeft lof voor ex-ploeg KV Oostende
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe is terug. Zijn eerste opdracht in zijn tweede ambtstermijn bij KV Kortrijk was meteen een bezoek aan KV Oostende, die andere ex-club van de West-Vlaamse coach. En wat met de supporters?

Sommige supporters kunnen het Vanderhaeghe (voorlopig) maar moeilijk vergeven dat hij enkele seizoenen geleden KV Kortrijk verliet voor KV Oostende, ook al had hij toen eigenlijk al een akkoord om te blijven bij De Kerels.

"Velen waren ook positief over mijn komst, dus misschien moeten we niet al te veel aandacht geven aan het negatieve", klonk het bij een opgeluchte Vanderhaeghe na de driepunter in de Versluys Arena. "Dit deed in ieder geval deugd. Voor iedereen, dit zal misschien wel helpen om de supporters mee in de juiste richting te duwen."

Thuisreputatie

Al is er natuurlijk nog één groot manco: "De thuisreputatie, dat klopt. Daar moeten we nu aan werken. We moeten opnieuw klaar zijn om de topploegen te ontvangen, zoals we dat vroeger deden", is Vanderhaeghe strijdvaardig. De Kerels pakten al veertien punten op verplaatsing, maar amper vijf thuis.

Ondertussen had de oefenmeester van de Kerels ook nog lof voor zijn andere ex-club: "De club op zich, het stadion, de organisatie, de kleedkamers, ... Ze zijn echt een vaste eersteklasser geworden die veel comfort bieden én ze stralen veel sympathie op naast het veld. Veel fans blijven hier komen, ook voor de sfeer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties