"Deur moest stilaan open om iedereen in ziekenboeg te krijgen": Gent tankt vertrouwen tegen Beerschot, maar interlandbreak komt goed uit na nieuwe kopzorgen

"Deur moest stilaan open om iedereen in ziekenboeg te krijgen": Gent tankt vertrouwen tegen Beerschot, maar interlandbreak komt goed uit na nieuwe kopzorgen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent tankte meer dan een beetje vertrouwen tegen Beerschot. Door de 5-1 zege rukt het ook wat op in de stand en dus komt de interlandbreak misschien op een verkeerd moment, net nu de Buffalo's mogelijk gelanceerd zijn? "Ik zie het als een voordeel, toch wel", is coach Wim De Decker duidelijk.

"Ik zie het inderdaad als een voordeel", is De Decker duidelijk. "Ik heb geen idee wanneer de jongens nog eens een vrije dag hadden."

"Er waren veel wedstrijden, ook de Europese duels. En het waren heel lange weken, met veel werk voor iedereen. Ook mentaal, dan is het goed om eens uit de routine te zijn, eens een dag vrij te hebben, eens bij de familie te zijn, ..."

Knieblessure Owusu

Temeer er met Elisha Owusu nóg een extra geblesseerde is bij de Buffalo's: "Hij heeft zijn knie wat verdraaid bij een afwerkvorm, pure pech. De mediale band is geraakt, maar het zal normaal gezien wel meevallen."

"Maar we hebben wel al een en ander meegemaakt. We moesten de deur stilaan openzetten om iedereen in de ziekenboeg te kunnen laten zitten. Daarom is het ook goed dat we nu een aantal mensen zullen kunnen recupereren de komende twee weken. We kunnen verschillende spelers klaarmaken, het zal de concurrentie aanscherpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties