Club Brugge heeft oplossing voor Simon Deli bijna beet: 'Ivoriaan keert terug naar ex-club'

Seppe Frans
| 7 reacties
Club Brugge heeft oplossing voor Simon Deli bijna beet: 'Ivoriaan keert terug naar ex-club'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt afscheid van Simon Deli. Vorig jaar was hij nog één van de absolute sterkhouders in de kern, maar dit seizoen belandde hij bij blauw-zwart op de bank. De centrale verdediger keert tot het einde van het seizoen terug naar zijn ex-club.

 Volgens Het Nieuwsblad keert de verdediger, zonder ongelukken, terug naar zijn ex-ploeg Slavia Praag. Blauw-zwart plukte de Ivoriaan in de zomer van 2019 voor een bedrag van 2,5 miljoen euro weg uit Tsjechië. Nu keert hij tot het einde van het seizoen terug naar zijn voormalige werkgever.

Vorig jaar maakte hij heel wat indruk bij Club Brugge, maar dit seizoen bleven zijn prestaties ver onder de verwachtingen. Simon Deli verloor zijn plekje in het basiselftal en moest op zoek naar een oplossing. Daarbij kon hij dus rekenen op de steun van zijn ex-ploeg. 

Slavia Praag verstevigde zondag hun leidersplaats na een overtuigende 3-0 zege tegen de nummer twee uit de stand. Achteraf bevestigde de club uit de Tsjechische hoofdstad ook hun interesse in de 29-jarige verdediger: "Hij heeft een groot verlangen getoond om terug te keren", verklaarde de coach achteraf in een interview aan zijn club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties