Voor Jacky Mathijssen mag het ophouden voor Gianni Bruno bij STVV

Voor Jacky Mathijssen mag het ophouden voor Gianni Bruno bij STVV

Volg STVV nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend blikte STVV staartploeg KV Oostende in met zware 5-0-cijfers. Ook Gianni Bruno pikte weer twee goaltjes mee.

Het werd een knappe prestatie van STVV, zeker ook gezien de omstandigheden waarin de club op dit moment verkeert. “Het seizoen zit er al op, de trainer vertrekt en de spelers weten niet wat er gaat gebeuren. Dan vind ik het zeer knap dat de Kanaries dit nog kunnen opbrengen. Ze zullen de play-offs niet halen, maar mogen zich wel op de borst kloppen voor het voorbije seizoen”, is Jacky Mathijssen duidelijk in Het Belang van Limburg.

En dat geldt ook niet in het minst voor Gianni Bruno die twee van de vijf doelpunten voor zijn rekening nam. Mathijssen herinnert zich nog een 1-7-overwinning van de Kanaries op Charleroi in 2001, net voor hij er trainer werd.

“Dankzij drie goals van Désiré Mbonabucya. Het seizoen daarop scoorde die spits er zeventien, een record dat Gianni Bruno nu heeft geëvenaard. Een zeer straffe prestatie van Bruno, al hoop ik wel dat hij het hierbij houdt. Op gelijke hoogte staan met Mbonabucya is voor hem al eervol genoeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties