📷 'Club wil transferrecord breken om Johan Bakayoko binnen te halen'

📷 'Club wil transferrecord breken om Johan Bakayoko binnen te halen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de zomermercato wou Brentford Johan Bakayoko wegplukken bij PSV Eindhoven. Al zag de speler dat zelf niet zitten.

40 miljoen euro legde Brentford afgelopen zomer op tafel voor Johan Bakayoko. PSV Eindhoven ging akkoord met de club uit de Premier League, maar de Rode Duivel wou zelf niet vertrekken.

“Nog voor geen honderd miljoen euro”, liet hij toen optekenen. De Engelse club blijft echter aandringen voor Bakayoko en wil deze winter al een nieuw voorstel doen.

En volgens journalist Sean Walsh van 90 Minutes wil Brentford daarin ver gaan en het transferrecord van de club, 55 miljoen euro, breken.

Of Bakayoko opnieuw zal weigeren valt af te wachten. Het feit dat PSV doorstoot in de Champions League zou wel eens het grote struikelblok kunnen worden voor de Engelsen.

Onze landgenoot scoorde dit seizoen al 4 keer en deelde ook 14 assists uit voor de leider uit de Eredivisie en dat in 24 wedstrijden.

Nog volgens Walsh zouden ook Liverpool en Tottenham de nodige interesse hebben in Bakayoko, maar concrete biedingen zijn er van hun kant niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties