Neymar krijgt alweer domper te verwerken na zware blessure

Neymar krijgt alweer domper te verwerken na zware blessure
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar zit al een tijdje in de lappenmand nadat hij zich tijdens een interland blesseerde eerder dit jaar. Het werd bevestigd dat we de Braziliaan nog niet al te snel op het veld moeten verwachten.

Tijdens Brazilië-Uruguay sloeg het noodlot toe voor Neymar. De Braziliaan werd per brancard van het veld gedragen met tranen in de ogen. Na onderzoek bleek dat hij in zijn linkerknie de voorste kruisband en meniscus had gescheurd.

Geen lachertje die blessure. Met de juiste behandelingen kan het zo'n negen maanden duren vooraleer een speler terug klaar is om het veld te betreden. Dat beseft ook Rodrigo Lasmar, teamdokter van Brazilië.

Die vertelde dat er nog niet aan een terugkeer moet gedacht worden. "Het is nog te vroeg, het heeft geen zin om stappen over te slaan om te herstellen. Onze verwachting is dat hij bereid zal zijn om terug te keren aan het begin van de Europese kalender van 2024, dat is augustus", vertelde Lasmar bij Radio 98.

Zo krijgt Neymar dan ook een enorme domper te verwerken. De Copa America zal doorgaan in juni en juli. Dan is de Braziliaan nog niet fit, en dus zal hij het grote toernooi moeten missen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties