Heibel in Spanje en Real Madrid krijgt zware wind van voor: "We zullen een rechtszaak aanspannen"

Heibel in Spanje en Real Madrid krijgt zware wind van voor: "We zullen een rechtszaak aanspannen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Osasuna heeft in een verklaring krachtig gereageerd op Real Madrid's beschuldigingen. De club beschuldigde de fans van Osasuna van het uiten van racistische leuzen tegen Vinícius Jr..

In een weerwoord slaat Osasuna hard terug naar Real Madrid. Na het incident beschuldigde Real Madrid Osasuna en scheidsrechter Juan Martínez Munuera ervan niet adequaat te hebben gereageerd en het voorval niet te hebben opgenomen in het wedstrijdrapport.

Osasuna voelt zich aangevallen en kwam dinsdag met een eigen versie van het verhaal. "Osasuna wil duidelijk maken dat er tijdens de wedstrijd van zaterdag geen racistische gezangen zijn geuit", aldus de club.

"De club eist een onmiddellijke rectificatie aan de media die valse informatie hebben verspreid en zal een rechtszaak aanspannen tegen degenen die dit niet doen."

"Osasuna toleert de reputatieschade van de Osasuna-fans niet. De club en zijn fans zullen altijd achter elke speler staan die te maken krijgt met racistische beledigingen, waarvoor geen plaats is in de sport en samenleving."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties