Alle hens aan dek: degradatiekandidaat verrast met niet één, maar deze twéé nieuwe hoofdtrainers

Alle hens aan dek: degradatiekandidaat verrast met niet één, maar deze twéé nieuwe hoofdtrainers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAS Eupen zal zich via de play-downs moeten proberen te redden dit seizoen. Dat gaat het doen met niet één maar wel twéé nieuwe trainers. Het nieuwe trainersduo voor de zes belangrijke wedstrijden werd ondertussen officieel voorgesteld.

Bij KAS Eupen is het alle hens aan dek de komende zes wedstrijden. Daarin moeten ze proberen de degradatie te vermijden, eventueel na barrages tegen het nummer drie uit de Challenger Pro League. En dat doen ze met nieuwe coaches.

Coaches, in het meervoud inderdaad. Na het vertrek van Florian Kohfeldt hebben ze bij de Panda's namelijk gekozen voor een trainersduo. Die twee moeten er nu voor gaan zorgen dat KAS Eupen ook volgend seizoen nog in de Jupiler Pro League mag uitkomen.

Raphaël Fèvre en Kristoffer Andersen worden de twee mannen voor de komende zes wedstrijden. Fèvre was in het verleden al eens fysical coach onder Claude Makelélé bij de Oostkantonners.

De staf wordt verdedr aangevuld met assistent-coach Nicolas Collubry, keeperstrainer Alexander Kynaß en fysical coach Yanni Egyptien. Dat laten de Panda's weten in een persbericht dat ook gedeeld werd op de sociale media.

"Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met ons coachingsduo en technnische staf het doel zullen bereiken om het behoud te verzekeren", gelooft sterke man Christoph Henkel er volop in bij de Panda's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws