Barst er deze zomer een ware titanenstrijd los? 'Engelse grootmachten melden zich voor kersvers Engels international, maar Real Madrid heeft streepje voor'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Barst er deze zomer een ware titanenstrijd los? 'Engelse grootmachten melden zich voor kersvers Engels international, maar Real Madrid heeft streepje voor'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jarrad Branthwaite wordt komende zomer hét hebbedingetje voor de Europese topclubs. De 21-jarige verdediger speelt momenteel voor Everton FC, maar het staat vast dat hij een transfer zal maken. En er is héél veel interesse.

Jarrad Branthwaite brak dit seizoen helemaal door bij Everton FC. De 21-jarige verdediger heeft dan wel nog een contract tot medio 2027, maar The Toffees zien in een transfer een mogelijkheid om de enorme schuldenberg te verkleinen. 

En dat zorgt voor héél véél interesse. Real Madrid zat reeds rond de tafel met Everton én met de kersvers Engels international. Florentino Perez moet zich echter niet rijk rekenen. Er zijn kapers op de kust.

Everton

The Daily Mail weet dat ook Manchester City, Tottenham Hotspur en Chelsea FC een officieel verzoek hebben ingediend bij Everton. Met andere woorden: het wordt een titanenstrijd om de handtekening van Branthwaite te bemachtigen.

Transfermarkt schat het prijskaartje van de verdediger op dertig miljoen euro, maar het spreekt voor zich dat Branthwaite een pak meer geld in het (lege) laatje van Everton zal brengen. Op de geruchtenmolen wordt al gesproken van een prijskaartje van vijftig miljoen euro.

Haalt Real Madrid opnieuw Engelse prestigetransfer binnen?

Voor de volledigheid: Real Madrid lijkt een streepje voor te hebben. De Koninklijke had de voorbije maanden meerdere gesprekken met de speler - en dat heeft hem gecharmeerd - terwijl de Spanjaarden Jude Bellingham in de strijd kunnen gooien om zijn landgenoot te overtuigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties