Club Brugge praat met héél grote naam: 'Voormalige ster van Manchester United en Real Madrid is in beeld om de nieuwe coach te worden'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Club Brugge praat met héél grote naam: 'Voormalige ster van Manchester United en Real Madrid is in beeld om de nieuwe coach te worden'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge denkt aan een héél grote naam om Ronny Deila op te volgen. De West-Vlamingen zijn momenteel in gesprek met Ruud van Nistelrooy.

Het Nieuwsblad laat weten dat de eerste gesprekken tussen Club Brugge en Ruud van Nistelrooy al achter de rug zijn. Alle partijen hielden een goed gevoel over aan de babbel. De komende weken worden er verder gesproken over een eventuele samenwerking.

De voormalige aanvaller van onder meer Manchester United en Real Madrid zit thuis op de bank na zijn vertrek bij PSV. De resultaten in Eindhoven waren dan wel goed, maar er zat ruis op de lijn met de bestuurskamer.

Van Nistelrooy Ruud

Van Nistelrooy praatte de afgelopen weken eveneens met sc Heerenveen - zijn profcarrière nam er een versnelling - maar zijn voorkeur gaat uit naar een topclub in een competitie als de Jupiler Pro League. Club Brugge kan hem de kans geven om een doorstart te maken.

Voor alle duidelijkheid: het gaat op dit moment om verkennende gesprekken tussen alle partijen. Karel Geraerts is voor Bart Verhaeghe nog steeds plan A. De huidige coach van FC Schalke 04 lijkt echter niet geneigd om alles te laten vallen voor blauw-zwart.

Wie wordt de nieuwe coach van Club Brugge?

Het is bovendien niet de bedoeling dat de nieuwe coach per direct aan de slag gaat. Nicky Hayen neemt sowieso de Champions Play-Off en de Conference League voor zijn rekening. Een nieuwe coach krijgt uiteraard wél de uitgelezen kans om te observeren en het nieuwe seizoen voor te bereiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties