Erg opvallende JPL-naam geopperd als nieuwe coach voor Club Brugge

Erg opvallende JPL-naam geopperd als nieuwe coach voor Club Brugge

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is al volop aan het uitkijken naar een nieuwe coach. Het seizoen wordt uitgedaan met Nicky Hayen, daarna is de vraag wie volgend seizoen de honneurs zal mogen waarnemen. Er worden verschillende opties genoemd.

Onder meer aan de trainer van OH Leuven (Oscar Garcia) werd ondertussen gedacht, maar er staan nog meer namen op de longlist van mogelijke nieuwe trainer van Club Brugge. Daarbij kan de Belgische markt ook verder afgespeurd worden.

Oscar García Junyent zou het Barcelona-dna in Club Brugge kunnen proberen krijgen, maar hier en daar wordt geopperd om voor een man te kiezen die de boel bij blauw-zwart eens goed op scherp kan zetten. Een type zoals Jürgen Klopp of Michel Preud'homme.

Die twee lijken niet meteen een optie voor Club Brugge. De eerste wil na vele jaren bij Liverpool mogelijk wat rust nemen, de tweede heeft al aangegeven geen job als trainer in België meer te ambiëren. En dus is het verder kijken.

Frank Boeckx oppert Alexander Blessin als mogelijke nieuwe coach Club Brugge

Misschien wel naar Alexander Blessin, de succescoach van Union SG? Net als Geraerts vorig seizoen springt hij zeker in het oog van Club Brugge. Volgens Frank Boeckx zou het ook zeker een interessant idee kunnen zijn.

"Blessin zet de puntjes op de i na een gewonnen match. Zo'n trainer moeten ze zoeken in Brugge, de groep kan zichzelf niet corrigeren", is hij duidelijk bij PlaySports. "Iemand die ze een trap onder de kont geeft als er slecht getraind wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties