🎥 Gevoelige vraag brengt Romelu Lukaku aan het lachen: "Haha, dat moet je aan Chelsea vragen"

🎥 Gevoelige vraag brengt Romelu Lukaku aan het lachen: "Haha, dat moet je aan Chelsea vragen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een terugkeer naar Engeland, dan zijn er vele ogen gericht op Romelu Lukaku. En kunnen gevoelige thema's al eens aangesneden worden.

Lukaku stond na afloop van de interland tegen de Engelsen de pers te woord in de mixed zone en had het daar op serieuze toon over de late gelijkmaker. "Het is nooit voorbij tot de scheidsrechter affluit. Je moet doorgaan, we zijn een team in progress. Onze prestatie was oké."

De spits van de Rode Duivels  is dus zeker niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Daarnaast werd hem ook gevraagd of hij nu absoluut er op gebrand was om indruk te maken, omdat het voor hem een terugkeer op Engelse bodem was.

Lukaku grapt over Chelsea

"Haha, dat moet je aan Chelsea vragen", moest Lukaku er zelf mee lachen. En hij draaide zich prompt ook meteen weg. Het was wel duidelijk dat Big Rom zeker niets verkeerds wilde zeggen. In het verleden gaf hij al wel eens spraakmakende interviews.

Romelu Lukaku is uiteraard nog altijd eigendom van Chelsea. Toen het voorbije zomer niet tot een nieuwe overeenkomst met Inter kwam, was Chelsea er niet in geïnteresseerd om de Belg opnieuw op te nemen in de A-kern.

Uitleenbeurt aan Roma tot einde seizoen

Uiteindelijk uiteindelijk kwam het tot een nieuwe uitleenbeurt aan een Italiaanse club. Op 31 augustus 2023 werd de huur aan AS Roma beklonken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties