🎥 Charles De Ketelaere helpt Atalanta aan een plaats in de Italiaanse bekerfinale met assist

Atalanta heeft zich woensdagavond geplaatst voor de finale van de Coppa Italia. Charles De Ketelaere had daar alweer zijn aandeel in.

Atalanta speelde woensdag de terugwedstrijd van de halve finales in de Coppa Italia. Het moest een 1-0 nederlaag tegen Fiorentina van de heenwedstrijd proberen goed te maken.

Al snel kwam Atalanta op voorsprong. Koopmeiners trapte het openingsdoelpunt al na acht minuten tegen de netten. Na een kwartier scoorde Scamacca een geweldig doelpunt op aangeven van Charles De Ketelaere, maar dat werd afgekeurd wegens een fout die gemaakt werd voor de goal.

Zo mochten beide ploegen bij een 1-0 ruststand de kleedkamers in. Kort na de pauze kreeg Fiorentina-speler Milenkovic rood. Hierna scoorden de bezoekers tegen de gang van het spel in de 1-1.

In minuut 75 kon CDK dan wel zijn assist versieren. Hij kopte terug tot bij Scamacca, die met een geweldig schot uitpakte. De wedstrijd leek op verlengingen af te stevenen.

Maar toen vielen er plots nog twee doelpunten voor de thuisploeg in de 94e en de 98e minuut. Lookman en Pasalic scoorden de laatste twee doelpunten, en zo staat Atalanta in de finale van de Coppa Italia.