Volg Unibet op Instagram - streaming Jupiler Pro League

Redactie
| 0 reacties
Volg Unibet op Instagram - streaming Jupiler Pro League

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Sinds enkele weken heeft Unibet Belgie een instagram-account. Volg dat leuke account en dan kan je er nog iets aan overhouden. En oh ja: u hoeft NIETS te missen van de Jupiler Pro League dit seizoen.

Momenteel loopt er ook een actie. Bij elke 25 nieuwe followers delen we €25 uit tussen al onze volgers.

"Hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans om te winnen. We hebben dit weekend al 10x€25 weggeven", klinkt het enthousiast.

Vanaf dit seizoen biedt Unibet bovendien de livestreams van alle wedstrijden van de Belgische eerste divisie voetbal (de Jupiler Pro League) aan voor Belgische klanten.

In het verleden konden Unibet klanten reeds genieten van meer dan 30.000 livestream evenementen waaronder de Proximus Leauge, La Liga, Serie A, Bundesliga, ... Maar nu dus ook voor de Belgische eerste klasse.

Alle wedstrijden in 1A worden voorzien van commentaar en Unibet klanten kunnen kiezen in welke taal (NL, FR, EN) ze de wedstrijd willen volgen.

Kijk en wed op de Jupiler Pro League bij Unibet (voor accounts met min. €0.10). Via een bonus aan 200% tot 80 euro kan dat voor een gokje op Antwerp meteen 340 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties