Van Holsbeeck lijkt zich op te maken voor vertrek: "Ik zit in de laatste rechte lijn van mijn carrière" en "Op een waardige manier afscheid nemen"

Van Holsbeeck lijkt zich op te maken voor vertrek: "Ik zit in de laatste rechte lijn van mijn carrière" en "Op een waardige manier afscheid nemen"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck kent een erg turbulente periode bij Anderlecht. De landskampioen kampeert momenteel op de derde stek en heeft maar liefst 13 punten achterstand op koploper Club Brugge.

Versterking is dus absoluut noodzakelijk voor paars-wit wil het nog iets maken van dit seizoen. Het rekent daarvoor nog altijd op Herman Van Holsbeeck. De sportief manager leeft nog in het ongewisse over zijn toekomst, hij weet niet wat Marc Coucke - vanaf maart de nieuwe paus van Anderlecht - van plan is met hem.

Geen rechtstreeks contact

Volgens Van Holsbeeck is er ook nog geen contact geweest tussen hem en Coucke. Dat liet hij optekenen aan Sporza: "Ik heb geen enkel contact met Coucke. Ik heb de instructies gekregen om via 1 tussenpersoon te communiceren. Coucke houdt zich nu bezig met KV Oostende, ik hou me bezig met Anderlecht."

Laatste rechte lijn

Van Holsbeeck lijkt zich echter niet al te veel zorgen te maken over zijn toekomst: "Iedereen in de club vraagt zich nu af: wat gaat er allemaal gebeuren? Maar de jongere generatie maakt zich meer zorgen dan ik. Ik ben in de laatste rechte lijn van mijn carrière."

"Ik zit 15 jaar bij Anderlecht en ben op een leeftijd gekomen dat ik denk: hoe kan ik op een waardige manier afscheid nemen van deze club. De voorbije 15 jaar is Anderlecht nooit buiten de top 3 geëindigd. Het zou mooi zijn als dat nu ook weer zou lukken."

Ik zit 15 jaar bij Anderlecht en ben op een leeftijd gekomen dat ik denk: hoe kan ik op een waardige manier afscheid nemen van deze club

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties