Play-offs een nieuwe kans voor de Rafa's en Vossens bij Club Brugge? "Jongens die uit hun ritme zaten, kunnen ineens weer in vorm schieten"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Play-offs een nieuwe kans voor de Rafa's en Vossens bij Club Brugge? "Jongens die uit hun ritme zaten, kunnen ineens weer in vorm schieten"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De reguliere competitie is voorbij, straks duiken we met volle kracht de play-offs in. De welgekomen tussenperiode om de batterijen op te laden, kan voor bepaalde spelers alvast het uitgelezen moment zijn om zich weer volop in de kijker te werken. Het is bij Club Brugge niet anders.

De huidige bankzitters zullen op training dan ook een flink tandje bijsteken, denk maar aan jongens als de pas herstelde Jelle Vossen, Lior Refaelov of Emmanuel Dennis. Straks begint er immers een beetje een nieuw hoofdstuk. "Nu de reguliere competitie gedaan is, krijgt iedereen weer een week of drie aparte voorbereiding. Het is voor iedere speler op mentaal vlak weer een nieuwe start", meent ex-speler van blauw-zwart Peter Van der Heyden bij Voetbalkrant.  

Iets speciaals

"Je kunt dat langs twee kanten bekijken: jongens die in vorm zijn, kunnen uit hun ritme vallen en jongens die uit hun ritme gevallen zijn, kunnen ineens weer in vorm schieten. Dat kan allemaal want play-offs zijn toch telkens een apart iets. Ik denk niet dat je je kunt baseren op hoe de reguliere competitie is geëindigd en dat het zomaar op die manier gaat verdergaan. Het is en blijft toch iets speciaals, die eindsprint."

Er is dus hoop voor de Rafa's van deze wereld, De artiest uit Israël bewees tegen STVV nog dat hij nog altijd belangrijk kan zijn. Wordt hij straks de joker van Club? "Ja voila, voor mij kan dat perfect allemaal. Ik kan niet echt zeggen die naam of die naam of die gaat een belangrijke rol spelen, ik weet dat niet. Mannen die een heel seizoen gespeeld hebben, kunnen een bepaalde vermoeidheid voelen en omgekeerd kunnen zij die minder gespeeld hebben nu net heel fris voor de dag komen", aldus Peter Van der Heyden​.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties