Volgende ronde: Standard reageert vol "ontsteltenis" op de "persoonlijke, overbodige en absurde uitspraken" van Vanhaezebrouck

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 32 reacties
Volgende ronde: Standard reageert vol "ontsteltenis" op de "persoonlijke, overbodige en absurde uitspraken" van Vanhaezebrouck

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag is Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie van Anderlecht opnieuw zwaar uit zijn rol gevallen. Nadat hij Ricarda Sa Pinto gisteren na de match al maar twee weken gaf, verkondigde hij vandaag dat hij de Portugees niet als een collega beschouwt. Standard kan er allesbehalve om lachen.

Enkele uren na de ongeziene persconferentie heeft Standard via een officieel communiqué gereageerd op de harde woorden van Vanhaezebrouck (lees ze hier). Het laatste woord is hierover zeker nog niet gezegd. 

De reactie van Standard:

Standard de Liège wil zijn ontsteltenis uitspreken over de aantijgingen van de trainer van Sporting Anderlecht aan het adres van Mr. Ricardo SA PINTO, gisteren na de wedstrijd en vrijdag op de persconferentie.

De wedstrijd tussen de 2 clubs werd nochtans gekenmerkt door fair-play tussen de spelers en de supporters en een grote sportiviteit. De reactie van de voorzitter van Anderlecht, die we erg op prijs stellen, was daar een mooi voorbeeld van.

In deze context betreurt Standard de persoonlijke, overbodige en absurde uitspraken, die er zonder enige vorm van aanleiding zijn gekomen, van Mr. Hein VANHAEZEBROUCK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties