Het resultaat is onbelangrijk? Lokeren gaat derde keer op rij onderuit op fandag, debuterende goalgetter laat zich zien

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 0 reacties
Het resultaat is onbelangrijk? Lokeren gaat derde keer op rij onderuit op fandag, debuterende goalgetter laat zich zien
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Helaas voor de paar duizenden supporters kregen ze geen overwinning op de Lokerse fandag. De Tricolores gingen ook in de laatste voorbereidingsmatch onderuit, Lokomotiva Zagreb besliste de match vanop de stip met 0-1.

De match was eerlijk gezegd niet om blij van te worden. Net zoals op de fandag van vorig jaar trouwens, toen 0-0 tegen Olympiakos. Deze keer werd het zelfs een 0-1 verlies tegen Lokomotiva Zagreb

Alle ogen op Saroka

De fans trokken het zich allemaal niet te erg aan en keken vooral uit naar kersverse spits Anton Saroka. De Wit-Rus is nog maar pas in het land, startte toch meteen en na amper twee minuten brak hij al een keer alleen door, maar hij trapte te centraal. Dat zou hij in de wedstrijd nog twee keer over doen.

Het gaf wel een eerste indruk van de man die op Daknam voortaan het scorebord moet bewerken. Een stevige spits, die altijd voorin blijft hangen en zich puur op de aanval focust. Een grote loper is hij niet, maar zijn positiespel maakt veel goed. Alleen naar zijn neus voor de goal is het nog een beetje zoeken.

Scoren lukte dus niet en de beste kans was zelfs voor de Kroaten. Na een verdedigende blunder hadden ze meerdere opties om binnen te leggen, maar de uiteindelijke poging strandde tegen de paal.

Pas na 70 minuten voerde Maes zijn eerste wissels door, onder meer nieuwkomer Diaby kwam op het veld. Daardoor was de organisatie wel heel even weg en beging hij meteen een fout in de zestien, Krstanovic zette de penalty feilloos om. Lawrence Visser, de VAR van dienst, moest niet in actie komen.

Resultaat is onbelangrijk?

De 0-1 bleef onveranderd en dat betekent dat Lokeren de voorbereiding afsluit met drie nederlagen op rij. Volgend weekend wacht er met Racing Genk, dat wél een piekfijne voorbereiding meemaakte, een geduchte tegenstander op de openingsspeeldag. Als dat maar goed komt...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties