Gent Ladies doen beroep op 12de man voor gelijknamig tv-programma

Gent Ladies doen beroep op 12de man voor gelijknamig tv-programma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Binnenkort kan u op tv genieten van de 12de man, een nieuwe kwis waarbij een reis naar Brazilië kan worden gewonnen. De Gent Ladies doen mee en zoeken voor de opnames op zondag nog naar extra fans om hen te ondersteunen.

Door Aernout Van Lindt

Meer dan 700 teams schreven zich in voor De 12de man, een televisieprogramma waarin teams van 11 in samenwerking met een bekende teamgenoot op zoek gaan naar eindwinst.

Die eindwinst in het programma levert een unieke prijs op: een reis naar Brazilië met 11, inclusief vluchten, verblijf en de drie groepswedstrijden van de Rode Duivels.

Gent Ladies zoeken supporters

Bij de 36 mogelijke winnaars in de algemene kenniskwis, gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke, ook de Gent Ladies: "We spelen met een mix van A-speelsters, beloften en twee ex-speelsters", aldus Evelien Van Sinay tegen Voetbalkrant.com. "Onze opname voor het programma gaat nu zondag door om 15.50 uur. Drie van onze speelsters vormen de voorspelers, de acht andere zijn achterban."

En naast de 11 speelsters kunnen ze ook een echte 12de man gebruiken. Daarom roepen ze iedereen op om zondag af te zakken naar de RV-Studio in Mechelen-Noord. Als het kan met sjaals en vlaggen van Gent.

"Powerpoint als voorbereiding"

En zijn de Gent Ladies al wat voorbereid op de kwis? "Sommige van ons hebben een powerpoint gedeeld op facebook, met allemaal zaken van de Rode Duivels, voetbal en Brazilië in. Op die manier hebben we ons toch al een beetje kunnen voorbereiden", geeft Van Sinay mee.

"We hebben ons dus voorbereid op voetbalvragen, maar uiteindelijk zullen we ook een beroep moeten doen op onze parate algemene kennis."

Wil u komen kijken en zo de Gent Ladies aanmoedigen? Stuur dan een mailtje naar de12deman@demensen.be met vermelding van je naam, gsm-nummer, e-mailadres en met hoeveel personen je komt naar de opname nu zondag om 15.50 uur. Geef in je mailtje ook zeker mee dat je de Gent Ladies komt aanvuren. Er is ruimte voor een drankje, het einde van de opname is voorzien rond 18.30 uur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties