Reactie Kampt KV Kortrijk met een uitcomplex? Vanderhaeghe denkt er het zijne van

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 3 reacties
Kampt KV Kortrijk met een uitcomplex? Vanderhaeghe denkt er het zijne van

Voor Kortrijk was de match tegen Antwerp de zesde verplaatsing van het seizoen en de vijfde nederlaag buitenshuis. Alleen tegen Cercle Brugge kon er gewonnen worden. Je zou dus kunnen stellen dat de Kerels met een uitcomplex kampen.

Zo wil Yves Vanderhaeghe het niet beschouwen, maar hij hoopt natuurlijk wel op een positief resultaat binnen de kortste keren. "Als we de balans buitenshuis opmaken, dan kunnen we uiteraard niet tevreden zijn over het puntentotaal", liet de trainer van Kortrijk na de match optekenen.

"Maar zo lang we onze thuismatchen blijven winnen zal ik tevreden zijn. Anderzijds zou het goed zijn mochten we een keer punten pakken op verplaatsing. Ik vind dat we overal goed hebben meegedaan, ook hier op Antwerp. Alleen tegen Moeskroen (2-0) zijn we terecht verloren."

En nu Brugge

Aanvoerder Hannes Van der Bruggen wees ons er ook fijntjes op dat KVK ook niet de gemakkelijkste verplaatsingen voorgeschoteld heeft gekregen. "Antwerp, Gent, Genk en in Standard, daar moet je ook rekening mee houden." Dinsdag ontvangen de Kerels Eupen, maar zaterdag trekken ze naar competitieleider Club Brugge. Opnieuw geen gemakkelijke opgave dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties