Zaakjes tussen Antwerp en Waasland-Beveren: Aleksandar Vukotic naar de Bosuil, Louis Verstraete maakt omgekeerde beweging

Seppe Frans
| 2 reacties
Zaakjes tussen Antwerp en Waasland-Beveren: Aleksandar Vukotic naar de Bosuil, Louis Verstraete maakt omgekeerde beweging
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp lijkt ook op de laatste dagen van de wintermercato nog druk bezig te zijn met zowel inkomende als uitgaande transfers. Momenteel werkt het druk voort aan de komst van Aleksandar Vukotic, de 21-jarige Louis Verstraete zou dan weer door The Great Old worden uitgeleend aan Waasland-Beveren.

Waasland-Beveren laat Aleksandar Vukotic naar de Bosuil vertrekken. De dubbele meter zal maandag zijn medische testen afleggen bij Antwerp, maar volgens Gazet van Antwerpen wil de rode lantaarn Louis Verstraete huren van Antwerp. Eerder werd hij door zijn toenmalige werkgever KAA Gent al eens uitgeleend aan Waasland-Beveren. Hij speelde in het verleden 42 wedstrijden op de Freethiel. 

Maar vorig seizoen nam Antwerp de 21-jarige middenvelder definitief over van de Buffalo's. Op de Bosuil kwam hij nauwelijks aan spelen toe dus moet hij nu van het bestuur elders op jacht naar speelminuten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties