'RWDM en Beerschot tonen interesse in flankverdediger van Cercle, OHL koopt doelman van andere Belgische club'

'RWDM en Beerschot tonen interesse in flankverdediger van Cercle, OHL koopt doelman van andere Belgische club'
Foto: © photonews

Heel wat Belgische clubs zoeken nog naar spelers en daarvoor komen ze vaak uit bij andere Belgische clubs. Zo staat Decostere (Cercle Brugge) in de belangstelling van twee clubs, Leysen (Racing Genk) zou al een transfer te pakken hebben.

Robbe Decostere (25) zit niet in de wedstrijdselectie bij Cercle Brugge voor de verplaatsing naar Standard. De rechterflankverdediger speelde dit seizoen nog maar één minuut en lijkt op weg naar de uitgang bij de West-Vlamingen. 

Volgens HLN staat Decostere in de belangstelling van zowel RWDM als Beerschot (Challenger Pro League). Ook het Nederlandse Fortuna Sittard zou interesse tonen voor de West-Vlaming die al 58 wedstrijden speelde voor Cercle Brugge. 

Leysen op weg naar OHL 

OH Leuven verhuurde doelman Nordin Jackers voor een seizoen aan Club Brugge en ging vorig week al de Fransman Maxence Prévot halen bij Sochaux. De Leuvenaars zouden nu ook Tobe Leysen (21) van Racing Genk overnemen, dat meldt ook HLN. 

Bij OHL moet Leysen de concurrentie aangaan met Prévot, die tegen Antwerp al onder de lat staat. De Roemeen Valentin Cojocaru (27), die vorig seizoen iedere minuut speelde bij OHL, zou dan weer mogen vertrekken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties