Antwerp-CEO voorspelt drukke mercato: "Het zal moeilijk worden om deze spelers te houden, hij staat intussen op de radar van zowat elke Europese topclub"

Antwerp-CEO voorspelt drukke mercato: "Het zal moeilijk worden om deze spelers te houden, hij staat intussen op de radar van zowat elke Europese topclub"

Antwerp speelt dit seizoen alweer mee voor de prijzen. De prestaties van enkele jonge talenten gaan ook niet onopgemerkt voorbij in het buitenland.

Afgelopen winter vertrok toptalent Arthur Vermeeren al naar Atletico Madrid. Maar ook volgende zomermercato zal geen rustige worden bij Antwerp.

Antwerp-CEO Sven Jaecques weet dat er twee spelers zijn die deze zomer waarschijnlijk zullen vertrekken. "Het zal moeilijk worden om Mandela Keita en George Ilenikhena te houden", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Keita geniet al langer interesse uit het buitenland."

"In januari hebben we zelfs concrete biedingen voor hem afgeslagen", onthult hij verder. "Na dit seizoen zal dat minder evident zijn. Ook George staat intussen op de radar van zowat elke Europese topclub."

Ilenikhena kon dit seizoen in 28 wedstrijden al acht keer scoren en één assist geven. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt op 10 miljoen euro geschat.

"Gezien zijn leeftijd en zijn cijfers hoeft dat niet te verbazen. George heeft bovendien zelf al aangegeven dat hij Antwerp als een tussenstap ziet. Als we die jongen hier nog een jaartje langer kunnen houden, zou dat heel straf zijn", besluit Jaecques.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties