Buffalo's hebben een nieuw beest in de spits lopen: "Rustige jongen, maar plots ..."

Buffalo's hebben een nieuw beest in de spits lopen: "Rustige jongen, maar plots ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent had in het begin van het seizoen nog een probleem met zijn spitsen, want niemand wist te scoren. Momenteel gaat het beter, met dank aan een Oekraïense spits die er stilaan begint door te komen. Een rustige jongen, maar ...

Roman Yaremchuk is een heel leuke, coole jongen. Een rustig type, al zie je op training dat er soms een vurig kantje in zit. Soms maakt hij zich eens goed kwaad, maar hij is heel aangenaam in de groep. En hij spreekt goed Engels", was middenvelder Birger Verstraete duidelijk.

De speler zelf? Die heeft doelen voor 2018. “Ik wil hard blijven werken om meer te kunnen scoren in 2018 dan in 2017. Het ging goed in de eerste wedstrijd, dat wil ik nu graag doorzetten.”

Voel de steun van het publiek

“Ik voel de steun van het publiek, misschien dat het daarom voor mij op een of andere manier beter gaat in eigen huis voorlopig. Maar ik wil ook op verplaatsing scoren natuurlijk", lachte hij nog na de thuismatch tegen Sporting Lokeren. En op Antwerp was het meteen al zover.

Vijf doelpunten in 825 speelminuten: Yaremchuk lijkt stilaan klaar voor het grote werk. Benieuwd wat het zal geven tegen Club Brugge, de kampioen in wording? "We willen er elke week opnieuw staan, ook tegen Brugge. In eigen huis kunnen we iets meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties