Boussoufa had aanvaring met Micoud

De Nijs Michael
| 14 reacties
Boussoufa had aanvaring met Micoud
Foto: © SC

Mbark Boussoufa speelde afgelopen donderdag een erg goede wedstrijd in Bordeaux, de spelers van de Franse ploeg moesten meerdere gele kaarten pakken om de kleine Marrokaan af te stoppen. Ook na afloop van de partij was Boussoufa de gebeten hond.

Zo kwam het na afloop van de partij nog tot een incident tussen Mbark Boussoufa en Johan Micoud. De speler van Bordeaux schreeuwde al zijn frustraties uit op de international van paars-wit. "Ik was aan het wachten op mijn collega's toen ik hem schreeuwend zag aankomen. Twee veiligheidsagenten konden hem tegenhouden, maar in plaats van hem mee te nemen duwden ze mij tegen de muur," vertelde Boussoufa. Uiteindelijk kwam Serhat Akin tussen en werden beide kemphanen uit elkaar gehouden. "Ik had nochtans niets gedaan om te provoceren, ik ben gewoon een paar keer mijn mannetje voorbij gedribbeld", liet Boussoufa nog weten.

Naast Boussoufa kreeg ook coach Ariël Jacobs een storm van protest over zich heen. De trainer jongleerde tijdens de match even met de bal en de Fransen bestempelden deze houding als arrogant. "Door te focussen op dergelijke details, hoeven ze het natuurlijk niet over de pijnlijke waarheid van de nederlaag hebben", kaatste Jacobs de bal terug.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties