| 1 reacties

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic en Servië hebben een makkelijke zege behaald tegen Algerije. Elyaniv Barda hielp Israël mee aan de zege tegen Roemenië.

Algerije - Servië 0-3

Servië bleek veel te sterk voor Algerije en won met 0-3. Pantelic opende na een kwartier de score en na de rust breidden Kuzmanovic en Tosic de voorsprong verder uit.

Milan Jovanovic begon aan de wedstrijd, maar werd na 53 minuten vervangen.

Hongarije - Rusland 1-1

Guus Hiddink
heeft zijn laatste wedstrijd met Rusland niet kunnen winnen. De Russen bleven steken op een 1-1-gelijkspel tegen het Hongarije van de Nederlandse bondscoach Erwin Koeman.

Vanczak bracht de Hongaren voor de rust op voorsprong, maar Bilyaletdinov stelde gelijk. Bij Hongarije speelde Roland Juhasz (Anderlecht) de hele wedstrijd. Daniel Tözser (RC Genk) speelde in de tweede helft.

Roemenië - Israël 0-2

Israël won in Roemenië dankzij onder meer een treffer van Elyaniv Barda. De aanvaller van Racing Genk scoorde in de 83ste minuut vanaf de stip.

Voordien had Benayoun (Liverpool) de Israëliërs op slag van de rust al op voorsprong gebracht.