Italiaanse interesse voor Michel Bastos

Italiaanse interesse voor Michel Bastos
Foto: © SC

Ligt de toekomst van Michel Bastos in Italië? Juventus zat al in de tribune voor de Braziliaan en zou verregaande interesse hebben in de buitenspeler. “Michel wordt gevolgd door heel wat Europese clubs”, meent zijn zaakwaarnemer.

Roberto Bettega reisde af naar het Stade de Gerland voor de Europese clash tussen Lyon en Bordeaux. De vice-voorzitter van Juventus had er als voornaamste taak het scouten van Michel Bastos. Sinds dat bezoekje gaan in Italië stemmen op over een nakende transfer van de Braziliaan naar de Oude Dame.

Duro Ivanisevic, de zaakwaarnemer van Bastos, reageert cryptisch. “Michel wordt al geruime tijd gevolgd door heel wat Europese clubs, waaronder enkele Italiaanse teams. Het probleem is echter dat de jongen nog een contract in Lyon heeft tot medio 2013 en hij is er gelukkig. Ik denk nu nog niet aan een transfer, maar we zien wel na het WK.”

Michel Bastos heeft geen Europees paspoort, en dat zou een transfer naar Italië kunnen bemoeilijken. “Wie hem wil moet met Lyon praten”, besluit Ivanisevic. “Er zijn al heel wat telefoontjes binnen gekomen. Ook vanuit Italië.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties