Overzicht transfermarkt (19/01) - alle transfers en geruchten

Tomas Taecke
| 164 reacties
Overzicht transfermarkt (19/01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

Gerucht - Villarreal aast op Dos Santos (18.49u)

Het Spaanse Villarreal heeft zijn zinnen gezet op Spurs-middenvelder Dos Santos. De 22-jarige Mexicaan kan niet rekenen op een basisplaats onder Harry Redknapp.

Gerucht - De Jong verlaat City na dit seizoen (18.45u)

Volgens Britse media zou Nigel De Jong aan zijn laatste maanden bij Manchester City bezig zijn. De Nederlander weigert een nieuw contract te ondertekenen, waardoor hij de Citizens wellicht zal verlaten.

Gerucht - Shanghai Shenshua richt pijlen op Drogba (18.40u)

De Chinese club wil na Anelka ook Didier Drogba inlijven. Shenshua heeft naar eigen zeggen al contact opgenomen met de Ivoriaan, die onlangs een nieuwe verbintenis met Chelsea weigerde te ondertekenen.

Nieuws - Le Toux op proef bij Bolton (15.35)

De Fransman Sebastien Le Toux zou een proefperiode doorlopen bij Bolton. De 28-jarige aanvaller komt momenteel uit voor het Amerikaanse Philadelphia Union, waar de competitie stil ligt.

Gerucht- Teixeira dicht bij Liverpool (14.48)

Liverpool zou bijna een akkoord hebben met Sporting Lissabon over het jonge talent Teixeira.

Nieuws - QPR en Manchester City akkoord over Onuoha (14.12)

Volgens Sky Sports hebben QPR en Manchester City een akkoord over het transferbedrag voor City-verdediger Onuoha. QPR moet nu tot een persoonlijk akkoord komen met de Nigeriaan.

Officieel - Wernbloom van AZ naar CSKA Moskou (13.37)

De Zweedse international Pontus Wernbloom heeft een contract voor vier jaar getekend bij CSKA Moskou. Hij komt over van AZ Alkmaar.

Officieel - Modeste voor zes maanden naar Blackburn Rovers (13.12)

De Franse aanvaller Anthony Modeste verhuist tot het einde van het seizoen van Bordeaux naar de Blackburn Rovers. De Franse club wil de 23-jarige Modeste echter niet verkopen na de uitleenbeurt.

Gerucht - Fulham geïnteresseerd in Rosicky (13.07)

Volgens de Daily Express zou Fulham een bod van drie miljoen pond voorbereiden op Arsenal-middenvelder Rosicky.

Gerucht - PSG praat met manager Tevez (12.35)

PSG zou vandaag gesprekken voeren met de manager van Carlos Tevez. De Franse club toont al langer interesse in de Argentijn van Manchester City.

Nieuws - Leverkusen ontkent contacten met Berbatov (11.45)

Dimitar Berbatov werd eerder deze week gelinkt met Leverkusen en Bayern München. Bij Leverkusen hebben ze echter geen weet van een terugkeer van de Bulgaar.

Gerucht - Salou in beeld bij Belgische clubs? (11.30u)

Salou zou in beeld geweest zijn bij Westerlo. De ex-Club Bruggespeler zou op zoek zijn naar een club in ons land. Hij praat naar verluidt ook met OHL en STVV.

Gerucht - Töszér op weg naar Italië? (11.10u)

Volgens Italiaanse media zouden Cesena en Chievo geïnteresseerd zijn in Genk-middenvelder Töszér. Bij Genk hebben ze weet van een concreet bod, maar men wil er voorlopig niet meer over vertellen.

Officieel - Schwarzer langer bij Fulham (9.55u)

Doelman Mark Schwarzer heeft zijn contract verlengd bij het Londense Fulham. De Australische doelwachter blijft tot volgende zomer op Craven Cottage.

Officieel - Sculli keert terug naar Genoa (8.47u)

De dertigjarige Giuseppe Sculli verlaat Lazio en gaat per direct bij Genoa aan de slag. Vorig seizoen nog bewandelde Sculli de omgekeerde weg.

Officieel - Banega verlengt bij Valencia (8.45u)

De gegeerde Ever Banega heeft zich langer gebonden aan Valencia. De Argentijnse middenvelder zette woensdag zijn krabbel onder een overeenkomst tot 2015.

Gerucht - Ballack op weg naar MLS (8.23u)

New York Red Bulls heeft Michael Ballack een contract voor twee jaar aangeboden. De 35-jarige middenvelder van Leverkusen is dit seizoen einde contract.

Gerucht - Bassong terug naar Ligue 1? (8.20u)

Tottenham-speler Sébastien Bassong is volgens FranceFootball in Frankrijk. Voornamelijk Lyon en Lille zijn in de running om de verdediger in te lijven.

Nieuws - Lille en Fenerbahce bereiken akkoord voor Sow (8.15u)

Senegalees international Moussa Sow gaat eerstdaags aan de slag bij Fenerbahce. De Turkse club neemt de aanvaller over van LOSC voor maar liefst 13 miljoen euro.

Gerucht - Jaja Coelho te duur voor FC Twente (8.05u)

Twente laat de piste Jaja Coelho varen. De gewezen Westerlo-spits is te duur voor de Tukkers, die zijn huidige club Al Ahli niet kunnen warm maken voor een uitleenbeurt.

Officieel - Celtic legt Ibrahim vast voor 3,5 seizoenen (8.00u)

Celtic Glasgow heeft zich versterkt met de Nigeriaanse jeugdinternational Rabiu Ibrahim. De 20-jarige Ibrahim speelde vorig seizoen bij PSV, maar kwam daar nauwelijks in actie.

Nieuws - Atouba afgetest bij Karslruhe (7.55u)

Timothée Atoube is er niet in geslaagd een contract te versieren bij Karslruhe. De Kameroenese linksachter van onder meer Tottenham, Ajax en HSV zit al zes maanden zonder club.

Gerucht - Becks tekent bij in LA (7.45u)

Volgens de LA Times heeft David Beckham een akkoord bereikt met LA Galaxy. De middenvelder haalde onlangs zijn neus op voor een lucratieve aanbieding van PSG. Wel zal Beckham hoogst waarschijnlijk deelnemen aan de Olympische Spelen in Londen.

Gerucht - Sarr in beeld bij Zulte Waregem (7.20u)

Naast Bart Buysse aast Zulte Waregem ook op Mohamed Sarr. De Senegalese verdediger van Racing Genk wordt gepasseerd door Mario Been en kijkt uit naar een nieuwe club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws