Manchester City bekert verder, Kompany blesseert zich

Manchester City heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de FA Cup. Het won op het veld van Stoke City met 0-1. Vincent Kompany liep in de eerste helft een blessure op.

Vincent Kompany kwam tien minuten voor rust slecht neer en verzwikte daarbij zijn enkel. De Rode Duivel kon uiteindelijk niet verder en werd gewisseld voor Clichy. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet geweten.

De troepen van Mancini deden er lang over om voorbij een stug Stoke City te raken. Pas vijf minuten voor tijd was het eindelijk raak. Pablo Javier Zabaleta maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

The Citizens plaatsen zich zo voor de achtste finales van de FA Cup. Eerder plaatste ook Millwall zich daarvoor al, door Aston Villa gisteren verrassend te kloppen met 2-1.