Martens: "Ik verwachtte een basisplaats"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Martens: "Ik verwachtte een basisplaats"
Foto: © SC

KV Oostende gaat morgen in Gent op zoek naar een broodnodige driepunter. "Het wordt stilaan tijd dat we her en der beginnen te oogsten", beseft ook Gertjan Martens.

Door Cédric De Volder

KV Oostende beleefde een moeilijk seizoensbegin. De Kustboys legden bij momenten mooi voetbal op de mat, maar werden daar karig voor beloond. Momenteel puurden de troepen van Frederik Vanderbiest amper twee punten uit zeven wedstrijden. Een bezoekje aan de blauwhemden van KAA Gent is in dat opzicht niet meteen een geschenk.

“Ik reken Gent nog steeds tot de topclubs in België”, aldus Gertjan Martens in een gesprek met Voetbalkrant.com. “De Ghelamco Arena is dan ook niet meteen de locatie waar Oostende punten moét rapen. Al wil ik ook niet rond de pot draaien: het is nog geen vijf voor twaalf, maar het wordt stilaan tijd dat we her en der beginnen te oogsten. Een puntje meegraaien in de Arteveldestad zou alvast niet mis zijn.”

"Ik had een nieuwe kans verwacht"

KVO zag in het zog van Marc Coucke enkele versterkingen binnensijpelen. Ook jongens als Jordan Lukaku, Canesin Matos, Franck Berrier en Jonathan Wilmet mogen stilaan hun soldaten aanspreken. “Op training is het duidelijk dat die jongens beetje bij beetje hun weg beginnen te kennen in het Albertpark”, gaat Martens verder. “Al moet je iemand als Berrier natuurlijk niets meer leren.” (lacht)

Martens verdween de voorbije weken naar de bank. Afgelopen weekend kwam de inwoner van het Oost-Vlaamse Ursel nog voor de rust in de plaats van de zwak presterende Baptiste Schmisser. Een basisplaats is dus een feit? “Ja, dat dacht ik ook”, besluit een teleurgestelde Martens. “Ik had een nieuwe kans verwacht, maar uiteindelijk heeft de coach er anders over beslist. Het zou enorm leuk geweest zijn om me te kunnen tonen tegen mijn ex-club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties