Melgium wint Soccer Trophy voor Dames

Melgium wint Soccer Trophy voor Dames
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond was er de Soccer Trophy voor Dames. En dat leverde stiekem toch een halve overwinning op voor Voetbalkrant. Melgium ging namelijk met de winst aan de haal, door in de finale All Stars te kloppen.

Aernout Van Lindt in Antwerpen

In de poulefase had Melgium een keertje punten laten liggen met een 3-3 gelijkspel tegen All Stars, maar eens de poulefase voorbij toonde het tegen Waasland-Beveren Sinaai Girls II wel tot wat het in staat was: 4-0 tegen de geelhemden.

In de finale wachtte uiteindelijk All Stars en die werden deze keer met 3-2 geklopt. Onze winnares Evelien Van Sinay die via Voetbalkrant.com naar de Soccer Trophy mocht pakte zo dus ook de uiteindelijke zege op de Soccer Trophy zelf.

Melgium is een amalgaam uit diverse reeksen van de AA Gent Ladies, ploeg uit de BeNe League, met ook de jonge Red Flame Jassina Blom in de rangen. Van haar krijgt u morgen hier op onze site nog een reactie. 

Naast Van Sinay en Blom - in de poulefase nog doelvrouw ad interim - zagen we ook Maaike Trommelmans en Kay Cuvelier mooie dingen doen, de schoten van Miriam Abdulai Toloba gingen er vaak lekker in en ook de rest van het team deed meer dan zijn duit in het zakje: een echte teamprestatie zonder weerga.

Soccer Trophy is trouwens veel meer dan alleen maar leuke wedstrijden spelen tegen elkaar: er is ook ruimte voor een spelletje kicker of er kan zelfs FIFA worden gespeeld. Ook daar zagen we een bijzonder mooi doelpunt van Mata zich ontspinnen: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties