UPDATE: Wat heeft Maicon uitgevreten? Ineens uit Seleçao

UPDATE: Wat heeft Maicon uitgevreten? Ineens uit Seleçao
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaanse verdediger Maicon werd gisteren naar huis gestuurd om disciplinaire redenen. De international zou zich na de match tegen Colombia veel te laat aangemeld hebben.

Dunga had eerder zijn selectie al eens uitgekuist, maar Maicon overleefde de zuiveringsactie toen. Dunga gaf hem zelfs een basisplaats tegen Colombia. Zondag liet teammanager, Gilmar Rinaldi, ineens weten dat hij uit de selectie was gezet.

"Hij wordt bedankt voor zijn vele jaren dienst, maar het gaat hier om een internationaal probleem. Er zal niet verder over gecommuniceerd worden", zei Rinaldi. Ook de Braziliaanse voetbalbond hulde zich in mysterie. "De redenen van zijn afscheid zijn persoonlijk en we zullen er niet verder over communiceren."

Volgens de Gazzetta dello Sport meldde Maicon zich elf uur te laat aan na de wedstrijd tegen Colombia. Terwijl hij om 20 uur verwacht werd, kwam hij pas om 7 uur de volgende ochtend aan. Zijn zus liet aan de Braziliaanse pers weten dat Maicon met persoonlijke problemen kampt en zich niet ten volle op de nationale ploeg kan concentreren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties