Brebels en Verboom spreken ambitie uit voor komst Club Brugge

Brebels en Verboom spreken ambitie uit voor komst Club Brugge
Foto: © photonews

Sebastiaan Brebels en Bryan Verboom blikten voor Voetbalkrant.com vooruit op de match tegen Club Brugge. Ze beseffen ten volle dat er punten moeten worden gepakt in het moeilijke programma.

Met een 4 op 12 Club Brugge ontvangen, en dan nog naar Oostende en thuis tegen AA Gent: een lachertje is het programma van Essevee zeker niet. "We wisten dat we een erg lastig programma voor de boeg hadden", is ook Brebels zelfbewust.

"Het wordt zowel voor ons als voor Club Brugge een belangrijk duel. Ze zijn ook niet super begonnen aan het seizoen en hebben veel geblesseerden, dus ik verwacht een mooie match. We willen ons bewijzen."

Eigenlijk moeten we Club kloppen

Verboom pikt meteen in: "Natuurlijk wordt Club Brugge een zware tegenstander: we weten dat het moeilijk wordt. Tegen Manchester United hebben ze zich ook laten zien als een topclub."

"Dat ze verloren hebben? Dat kan beide kanten uit: misschien willen ze nu per se wel van ons winnen. We zullen alvast op ons best moeten zijn. Een punt zou misschien goed zijn, maar gezien de punten die we al lieten liggen … Eigenlijk is een winstpartij noodzakelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties