Reactie N’Ganga: “De coach heeft op ons eergevoel gespeeld”

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 0 reacties
N’Ganga: “De coach heeft op ons eergevoel gespeeld”
Foto: © photonews

Coach Felice Mazzu schudde zijn jongens eens goed door elkaar na de 2-3 nederlaag tegen Standard. Pollet en Penneteau vlogen op de bank, een stevige waarschuwing voor de rest van de groep. Die won in extremis met 0-1 in Beveren.

“Dat het geen mooie match was? Dat weten we zelf ook wel”, aldus linksback N’Ganga na de wedstrijd. “Het was een match op karakter en het voornaamste zijn natuurlijk de drie punten. Dan maakt de manier waarop niet zoveel uit.”

Bij Charleroi is niemand zeker van zijn plek -Francis N'Ganga

De wijzigingen kwamen aan. “Ik wist nog niet dat Nicolas Penneteau zou moeten wijken voor Parfait Mandanda”, aldus Diandy. “Niemand is zeker van zijn plaats”, gaat N’Ganga verder. “Dat hebben ook de invallers bewezen. Tainmont, François en vooral Stevance hebben die van Waasland-Beveren echt achteruit gedrukt.”

“De coach heeft op ons eergevoel gespeeld. Leuk is dat niet, maar het heeft ons wel op scherp gezet.” Het zal nodig zijn, volgend weekend wacht Oostende. “Het is de ploeg in vorm, maar het is vooral een team dat voetbalt. We zullen er meer ruimte krijgen dan hier”, sluit N’Ganga af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties