Reactie Westerlo likt de wonden: "Misschien overmoedig"

Westerlo likt de wonden: "Misschien overmoedig"
Foto: © photonews

Het zag er nochtans mooi uit aan de rust: na de 6 op 6 in 2016 stond Westerlo in het Kuipje ook tegen Zulte Waregem verdiend op voorsprong. Maar in de tweede 45 minuten gaf het alles weg. De reacties na de partij waren dan ook van teleurgestelde aard.

"De voorbije weken toonden we telkens veerkracht en raakten we weg na een achterstand, deze keer is het net omgekeerd. Ik heb er niet echt een verklaring voor hoe het is kunnen gebeuren", aldus Robin Henkens na de partij.

"Misschien werden we een beetje overmoedig na de voorbije weken. Nu staan we in ieder geval opnieuw met de voetjes op de grond. Nog zes wedstrijden hebben we om onderin weg te komen."

Oorlog niet verloren -

Bob Peeters deelde die mening: "We hebben een veldslag verloren, maar zeker nog niet de oorlog. Er wachten ons nog zes finales", aldus de oefenmeester van de Kemphanen. "De voorbije weken hadden we soms wat meeval, nu zat het niet mee."

De manier waarop zijn club de 1-1 slikte deed echter wel pijn: "Mustoe mag op die plek op het veld geen fouten maken. Dat deed hij nu opnieuw en dat is niet goed", legde Peeters de vinger op de wonde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties