Antwerp-icoon Patrick Goots euforisch: "Nu kan het niet meer fout lopen"

Antwerp-icoon Patrick Goots euforisch: "Nu kan het niet meer fout lopen"
Foto: © Photonews

Zelf kon hij er gisteren niet bij zijn omdat zijn ploeg, Kasterlee, moest spelen. Maar het icoon van de Bosuil keek wel verheugd op toen hij de uitslag vernam van Antwerp-Deinze. "Nu kan het niet meer mislopen", denkt hij.

Goots gaat elke wedstrijd kijken wanneer hij kan. "Gisteren moest ik met Kasterlee zelf aan de slag dus ging het niet. Maar ik had wel een 'oef-gevoel' toen ik de uitslag zag. De volgende twee wedstrijden tegen Cercle Brugge en Lierse worden megabelangrijk. Als Antwerp daarin 4 op 6 pakt, is het gebeurd. Dan kunnen ze tegen Coxyde misschien zelfs al vieren", vertelt Goots aan Voetbalkrant.com.

Na twee nederlagen op de Bosuil kon Antwerp eindelijk nog eens overtuigend winnen thuis. "In Roeselare hebben ze een boost gekregen denk ik. De voorbije weken was het thuis minder, maar dit is wat dat fans willen zien: goals, goed voetbal en overwinningen in eigen huis."

Het mag volgens Goots ook niet meer fout lopen. "Zoveel jaar hebben ze erop zitten wachten, dit is een uitgelezen kans. Ik denk ook niet dat het nog kan of gaat mislopen", meent hij.

Ik verwacht 3-4000 Antwerp-supporters in Brugge volgende week

Zelfs met de recente commotie rond Eddy Wauters. "Ik kan daar weinig over zeggen. De spelers gaan daar niet mee bezig zijn. De rechtbank heeft geoordeeld hé. Als je die papieren zelf niet hebt gezien, kan je daar moeilijk een oordeel over vellen."

Volgende week moet Antwerp naar Jan Breydel. "Naar Cercle-normen zal dat voor een vol huis zijn. Cercle en Lierse strijden nog voor de top acht hé. Ze zullen gemotiveerd zijn. Maar ik denk ook dat er wel 3-4000 supporters van Antwerp zullen meereizen. Cercle zal er nog alles aan doen om in de picture te komen, maar Antwerp moet het gewoon afmaken", besluit Goots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties