📷 Vertrekkers bij KV Oostende zorgen voor stoelendans bij Club Brugge tot in A-ploeg

📷 Vertrekkers bij KV Oostende zorgen voor stoelendans bij Club Brugge tot in A-ploeg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij KV Oostende vertrekken heel wat stafleden. Zo wordt trainer Michiel Jonckheere de nieuwe hoofdcoach van Club NXT U18.

Na de overwinning tegen Zulte Waregem op zondag maakte trainer Michiel Jonckheere bekend dat hij de club verlaat. Hij werd nu officieel aangekondigd bij Club Brugge.

Jonckheere (34) doorliep als speler verschillende jeugdreeksen bij Blauw-Zwart, waarna hij als profvoetballer het logo van KV Oostende en KV Kortrijk verdedigde. Zo’n twee jaar geleden hing Jonckheere de schoenen aan de haak en begon hij zijn trainerscarrière bij de U18 van Oostende.

Michiel groeide door tot assistent coach van het eerste elftal en sprong de laatste twee wedstrijden in als interim hoofdcoach. Gisteren boekte hij nog een 3-2-overwinning tegen SV Zulte Waregem. Nu maakt hij de overstap naar Club NXT.

Voormalig U18-coach Hayk Milkon stroomt door naar de A-kern waar hij de rol van Kristof Aelbrecht (nu T3) inneemt als Talent Coach. Mitch Delcour, assistent van de U18, zal Nicky Hayen bijstaan bij de U23. Ook Jarne Kesteloot maakt de overstap van de Kustboys en wordt video-analist bij Club A.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties