Nog méér blessureleed voor Gent, er valt de supporters meteen wat op bij debutant: "Nog nooit zoveel tegenzin gezien"

Nog méér blessureleed voor Gent, er valt de supporters meteen wat op bij debutant: "Nog nooit zoveel tegenzin gezien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij KAA Gent moeten ze heel wat spelers missen door de Afrika Cup en Asian Cup. Bovendien raakte Jordan Torunarigha niet fit voor het duel met Club Brugge. En na tien minuten werd de pil nog wat bitterder voor Hein Vanhaezebrouck en zijn troepen.

KAA Gent moest het al met een half noodelftal zien te rooien. Tissoudali, Watanabe, Hong en Nurio Fortuna hebben interlandverplichtingen, Fofana vertrok naar Lyon en Torunarigha raakte niet fit voor de clash met Club Brugge.

Doelman Paul Nardi revalideert verder na een zware open beenbreuk voor Nieuwjaar, waardoor ze bij de Buffalo's een doublure zochten en vonden in Daniel Schmidt van STVV. En dat blijkt achteraf bekeken zeker geen slechte zaak te zijn geweest.

Sneller debuut dan verwacht voor Daniel Schmidt

In de Slag om Vlaanderen greep Davy Roef na tien minuten namelijk al naar de achterkant van het bovenbeen. Hij kon niet verder en moest meteen worden vervangen. Op die manier moest de Japanner Schmidt sneller dan verwacht zijn debuut maken voor de Oost-Vlamingen.

Bij de supporters op X viel meteen heel wat op aan de wissel. Dat het pijnlijk is voor Gent en Roef om uit te vallen, maar ook dat Schmidt met weinig zin op het veld leek te komen. De supporters in het stadion gaven hem wel meteen een open doekje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties