Standard wint topper van OH Leuven en grijpt macht in Super League

Standard wint topper van OH Leuven en grijpt macht in Super League
Foto: © Robert Absolonne Lardot

In de Super League was het op zaterdag alle hens aan dek voor zes teams. Dé topper van de speeldag was de clash tussen Standard en OH Leuven. De inzet was simpelweg de leidersplaats en dat zorgde voor toch wel wat nervositeit.

Wie gaat als leider de play-offs in? Dat was een beetje de vraag op Sclessin voor de match tussen Standard en OH Leuven. Beide ploegen hadden na vijftien speeldagen evenveel punten en stonden daarmee aan de leiding in de Super League.

Rusten gingen we uiteindelijk met een 0-0 tussenstand, na de koffie ging het plots wél snel voor Standard. Justine Blave zette de Rouchettes snel op voorsprong, dankzij Noémie Gelders werden de laatste tien minuten een maat voor niets.

Standard klopt OH Leuven met 3-0

De ingevallen debutante Shari Van Belle zorgde in het slot van de wedstrijd nog voor de 3-0. Standard is zo alleen leider in de Super League, OH Leuven is leider af én ziet bovendien Anderlecht tot op een puntje naderen in de stand.

Er staan nog twee speeldagen op het programma in de Lotto Super League, daarna beginnen we aan de play-offs. Het zou wel eens een heel open competitie kunnen worden, zeker met (of dankzij) de play-offs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties