Standard komt met goed nieuws en houdt sterkhoudster langer vast

Standard komt met goed nieuws en houdt sterkhoudster langer vast

Bij Standard de Liège mikken ze nu al op de toekomst. Ook in het vrouwenvoetbal gaan ze daarvoor hard. Een sterkhoudster zal langer aan de Rouchettes worden verbonden. Goed nieuws dus voor de Luikenaars.

Noémie Gelders speelde al van 2017 tot 2021 bij Standard en kwam na een jaartje bij Anderlecht in 2022 terug naar de Vurige Stede. Nu heeft de 27-jarige middenveldster haar verdere toekomst vastgelegd bij de Rouchettes.

Ze tekende een contract voor twee extra seizoenen, mét optie op nog een derde jaar voor de Luikse vrouwen. Daarmee is de spelmaakster meteen zeker van een verblijf tot 2026 of mogelijk zelfs 2027 bij de Rouchettes.

Twee jaar met optie op een derde seizoen voor Noémie Gelders

"De 27-jarige Noémie is een cruciale schakel binnen het elftal van Stéphane Guidi. Onze nummer tien heeft nu beslist om een vervolg te breien aan haar avontuur door een contract te ondertekenen van 2 bijkomende seizoenen (+ een optie van 1 seizoen extra). We willen Noémie graag feliciteren en wensen haar veel succes verder in onze kleuren", zijn ze bij de Rouchettes in de wolken over het verlengd verblijf van de speelster.

Standard staat momenteel samen met OH Leuven aan de leiding in de Super League. Het beloven nog spannende play-offs te gaan worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties