Zulte Waregem kiest nieuwe coach ... voor vrouwenploeg

Zulte Waregem kiest nieuwe coach ... voor vrouwenploeg
Foto: © Louis Evrard

Niet enkel de mannen van Zulte Waregem zijn ambitieus, ook de vrouwenploeg is dat. En in die hoedanigheid wordt ook werk gemaakt van de toekomst. En dat zal ook gebeuren met een nieuwe coach, zoals al eerder duidelijk werd.

Zulte Waregem had een tijdje geleden al laten weten dat de samenwerking met Kenny Engels aan het einde van het seizoen zou gaan stoppen. Ook keeperstrainer Damien D’Hollander neemt na dit seizoen afscheid van Essevee Women.

De 50-jarige Bert Dhont wordt de nieuwe oefenmeester van de vrouwenploeg van Zulte Waregem. Hij was van eind de jaren '90 tot 2009 actief als speler bij onder meer SK Beveren, Germinal Beerschot en KV Mechelen.

Bert Dhont klaar voor de uitdaging bij Zulte Waregem

Ondertussen heeft hij al een aantal jaren ervaring als coach bij Ronse en Sparta Petegem. “Ik kijk er enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan. Het is voor mij een eerste kennismaking met het vrouwenvoetbal, maar het professionalisme en de structuur die hier zijn neergezet, trekken me enorm aan", aldus Dhont op de webstek van Essevee.

"Samen met de staf en de andere medewerkers heeft coach Kenny Engels hier de voorbije jaren prima werk geleverd. Het is aan mij om dit werk verder te zetten en onze Essevee Women naar een nog hoger niveau te stuwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties