Mechelen B speelt gelijk op bezoek bij Vosselaar en blijft op weg naar de titel in 2B

Mechelen B speelt gelijk op bezoek bij Vosselaar en blijft op weg naar de titel in 2B
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal is de fase van de waarheid steeds dichterbij aan het komen. KV Mechelen lijkt op weg naar de titel, wat gebeurde er afgelopen voetbalweekend allemaal? Het overzicht!

Stilaan komen we echt wel steeds meer in de fase van de waarheid. Na dit weekend zijn er nog amper vier speeldagen te spelen, al heeft Vosselaar wel nog een wedstrijd minder gespeeld. 

Mechelen speelt gelijk bij Vosselaar

KV Mechelen B won dit weekend niet, maar doet al bij al toch niet zo'n slechte zaak. Het hield het nummer drie uit de stand Vosselaar op een 1-1 gelijkspel. Emma Truyens had Vosselaar op voorsprong gebracht, in blessuretijd zorgde Luka Sannen voor de puntendeling.

Bilzen United is na een spektakelduel op bezoek bij SV Noorse alleen tweede. Shana Rais scoorde twee keer, ook Bieke Surinx en Myrthe Merken hebben de netten bol gezet voor de Limburgers. Eindstand 3-4 voor Bilzen.

Bilzen United nadert tot op acht punten in de stand

In de stand komt Bilzen zo tot op acht punten van leider Mechelen B, maar met nog vier speeldagen voor de boeg lijkt de titel stilaan weg voor de Limburgers. Vosselaar is derde op tien punten, maar kan dus nog tot op zeven eenheden komen. 

Andere winnaars van het weekend waren Brasschaat, Bosdam Beveren en Kontich. Loenhout en Svelta Melsele hielden het dan weer op een 0-0 gelijkspel. Vooral Kontich deed zo een goede zaak en kan weer wat vrijer ademen onderaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties