Bredene zet nieuwe stap richting titel in 2A

Bredene zet nieuwe stap richting titel in 2A
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale A van het vrouwenvoetbal zijn we stilaan aan de fase van de waarheid toe. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op, zoveel is duidelijk. En het ging ook dit weekend opnieuw hard.

Stilaan trekken we echt in de laatste rechte lijn, met een stevige titelstrijd tot gevolg. Kustploeg Bredene ziet met na dit weekend nog vier wedstrijden voor de boeg de titel steeds dichterbij komen. Ook in Drongen werd gewonnen.

Vijfpuntenkloof voor Bredene, ook Borsbeke blijft winnen

Het team scoorde dit seizoen al 98 doelpunten in 18 wedstrijden. 52 daarvan komen van topschutter Machteld Vandenbroucke, maar in Drongen scoorde ze voor de gelegenheid een keertje niet voor haar team.

Kapitein Julie Meseure scoorde snel de 0-1 en wist ook nog een tweede keer raak te treffen, haar kennen we nog van bij Club Brugge. Ook Charlier Ver Eecke en de ingevallen Chelsey Vanhooren scoorden voor Bredene.

Laatste rechte lijn ingezet

Flore Vereecke scoorde twee keer tegen, maar kon de nederlaag dus niet vermijden. Bredene blijft vijf punten boven Borsbeke staan en zet dus een nieuwe stap richting titel. Borsbeke van zijn kant won ook, met 5-1 van SV Sottegem. Camille Vanhoorne-Ramboer zorgde voor een hattrick.

Ook Famkes Merkem, Leeuw Brucom, de RWDM Girls en Wolvertem-Merchtem mogen bij de winnaars van het weekend gerekend worden. De laatste rechte lijn is nu echt wel ingezet.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties